Priser

Prisøkning er et velkjent ord i 2023 – og dessverre gjelder høyere priser for strøm, husleie, data- og journalsystemer og forbruksmateriell også oss. 
Vi ser oss derfor dessverre nødt til å gjøre en liten prisøkning. Vi beklager dette, men håper vi får forståelse for at vi ikke har noe valg. 
Til gjengjeld viderefører vi den særdeles gode spesialprisen vi har på vanntredemølle og 15 minutters fysio.
Prisene under er gjeldende fra 01.02.2023 

Alle priser inkluderer 25% mva. 
Pris regnes ut fra benyttet tid. Vi tar ikke ekstra betalt for bruk av utstyr, feks. laser, i behandlingen, foruten vibrasjonsgulv og vanntredemølle. 
I tiden regnes journalskriving, utarbeiding av treningsopplegg, betaling, evn. bytte av hund, for sent oppmøte til time eller tid som av ulike årsaker brukes når hund (eller eier) trenger ekstra tid.

Fysikalsk behandling - Fysioterapi

Inkluderer full fysikalsk undersøkelse og behandling med laser, massasje, manipulasjon av låsninger, rehabilitering, triggerpunktbehandling, treningsveiledning mv.
Vi tilpasser behandlingen etter hvert enkelt hund sitt behov. 

SPESIALTILBUD: Vanntredemølle inkl 15 min fysioterapi/laser

Trening på vanntredemølle, hvor vi for kun 100 kr ekstra gir hunden et kvarter med tilpasset fysioterapi, feks. laser, mobilsering, massasje eller rehab-øvelser.

Booking

Book time for behandling av ditt kjæledyr enkelt gjennom vår bookingportal.

Nettbutikk

Vi har mange forskjellige produkter i vår nettbutikk, enten du leter etter hjelpemidler eller leker til ditt kjæledyr så finner du det hos oss.

Åpningstider

Ved behov for akutt hjelp utenom ordinære åpningstider, ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg.

© Copyright 2022. Norskhundeterapi.no Levert av FERST Media