Laserterapi

Laserterapi er en av de behandlingene vi oftest utfører på klinikken, og er en behandlingsform vi har gode erfaringer med. Laserterapi kan brukes til en rekke problemer i muskler og ledd. Det kan også benyttes for å hindre/dempe betennelse og gi kjappere heling på overfladiske sår eller brudd etter skader, ulykker eller operasjoner. Laserbehandling er en smertefri, skånsom og rimelig behandlingsmetode.

Hvordan foregår laserterapi?

Behandling med laser er smertefritt. For hunder som av ulike årsaker ikke liker å bli tatt på, kan laser i stor grad utføres uten berøring, og er på den måten en skånsom behandlingsmetode.

Bedring etter bruk av laser kan hos mange ses etter bare én behandling, men for å oppnå full effekt trenger de aller fleste hunder fler behandlinger. Ofte anbefales noen tette behandlinger i starten, for så å øke intervallet. Dette avhenger selvfølgelig av hva hunden behandles for.

Laserterapi blir ofte brukt sammen med andre behandlinger.

Booking

Book time for behandling av ditt kjæledyr enkelt gjennom vår bookingportal.

Nettbutikk

Vi har mange forskjellige produkter i vår nettbutikk, enten du leter etter hjelpemidler eller leker til ditt kjæledyr så finner du det hos oss.

Åpningstider

Ved behov for akutt hjelp utenom ordinære åpningstider, ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg.

© Copyright 2022. Norskhundeterapi.no Levert av FERST Media