Bomkjøp

Flere ganger har jeg trodd jeg har fått god hjelp i valg av utstyr til mine hunder.Hvor kjedelig og demotiverende er det vel ikke å finne ut at det kostbare utstyret definitivt IKKE passer allikevel?
Jeg har rett og slett gjort noen reale bomkjøp!

Til real frustrasjon og fysisk plage

Å ha utstyr som passer hunden og bruken er viktig for å unngå unødig belastning, gnag, skader eller rett og slett smerte og fysikalske problemer på grunn av feil passform eller tilpasning.
Vi går jo ikke tur etter tur vi heller, med sko som gnager, klær som hindrer oss i bevegelsesfrihet eller en stropp på sekken som gjør det vanskeligere for oss å puste normalt…?

Utstyrstilpassing er så viktig, og samtidig så vanskelig.
Men: på veldig mye utstyr kan det være ganske enkelt, bare man vet hva, hvordan og hvorfor!
Og selvfølgelig også at man velger riktig utstyr til riktig type jobb.

Når vi fikk utstyr fra Non-stop Dogwear i hylla, hadde vi en ekstra dag med kursing/opplæring på deres utstyr. Rett og slett for å optimalisere utstyrstilpasningen enda bedre, og for å gi dere bedre hjelp.
Vi lærte mange lure triks og dette er selvfølgelig erfaringer vi deler videre om du skulle trenge ny sele eller utstyr til hunden din (eller deg selv). Non-stop har mye smarte og gjennomtenkte løsninger på sitt utstyr – men på mye må man faktisk vite om dem.

Ved kjøp av utstyr hos oss, gir vi selvfølgelig gratis hjelp til tilpassing og vi vil gjøre vårt beste for å finne riktig utstyr for deres behov!
Vi vil gjøre alt vi kan for at du ikke skal ende opp med et bomkjøp, slik vi selv har erfart tidligere.

PS: Vi har ganske fulle timelister om dagen, så om du ønsker best mulig hjelp med tilpasning er det lurt at vi avtaler et tidspunkt, slik at vi har nok tid til å prøve utstyr.

Booking

Book time for behandling av ditt kjæledyr enkelt gjennom vår bookingportal.

Nettbutikk

Vi har mange forskjellige produkter i vår nettbutikk, enten du leter etter hjelpemidler eller leker til ditt kjæledyr så finner du det hos oss.

Åpningstider

Ta kontakt ved behov for akutt hjelp

utenfor ordinære åpningstider.

© Copyright 2022. Norskhundeterapi.no Levert av FERST Media