Balanse-, styrke- og koordinasjonstrening

Trening av styrke, balanse og koordinasjon er viktig for deg så vel som hunden din. Det er trening som styrker kjernemuskulaturen hos hunden og kroppskontrollen hos hunden. Denne type trening er viktig for alle hunder og gir mindre skaderisiko, en sterkere hundekropp og gir mindre slitasje og plager. Etter operasjoner eller skader er denne formen for trening viktig for å gjenoppbygge muskulaut og funkjson.

Sterk kjernemuskulatur støtter leddene, som igjen kan virke smertelindrende for et allerede vondt ledd, gir mindre slitasje og gir mindre skaderisiko. God kroppskontroll er også med på å redusere skaderisikoen, da hunden blir mye mer bevisst på hvor den har sin egen kropp.

I balanse-, styrke- og koordiansjonstrening brukes det ofte hjelpemidler, som for eksempel forskjellige typer balanseballer og -puter, vektmansjetter, cavaletti eller kløvvesker.

Hos Norsk Hundetreapi AS finner du sertifisert balanseballinstruktør som kan hjelpe deg med å lage et treningsopplegg, veilede i øvelser og gjøre treningen effektiv og sikker.

Vi fører balanseprodukter fra FitPaws, vektmansjetter fra ReDog/Kruuse og kløvvesker for trening og rehab fra ReDog.