Tilbud på varmedekken uke 4

Kulda biter greit fra seg om dagen.
Hva passer bedre enn tilbud på varmedekken?

Nå har du muligheten til å gjøre et godt kjøp: ut uke 4 (til og med søndag 29. februar) gir vi -25 % rabatt på Non Stop Glacier og Hurtta Extreme Warmer.

OBS: Begrenset antall/størrelser!
Husk at vi har fri frakt ved kjøp over 1.000 kr.

Hvilket dekken skal jeg velge?

Glacier og Extreme warmer er begge to veldig gode dekken.
Grovt sett ville vi foreslått Extreme warmer hvis dekkenet er tiltenkt etter aktivitet og/eller til bruk i bilen. Dette fordi dekkenet dekker lenger ned på lårene og sida av hunden, og har en kappe i fronten som hindrer varmetap. Dekkenet har fortsatt god bevegelsesfrihet.

Er dekkenet tiltenkt aktivitet, feks. ved bruk på gå-, jogge- eller skitur, er Glacier gjerne et bedre alternativ, da det har litt bedre bevegelsesfrihet.

Begge dekkenene er tykke og gode og har veldig gode varmeegenskaper.

Hvorfor varmedekken?

Når det er kaldt for oss, blir det også kaldt for hunden. Hvor grensa går avhenger selvfølgelig på pels og hva hunden er vant med fra før.
Hunder klager ikke, og vil også vise få tegn på at dem blir kalde. Derfor er det vårt ansvar å passe på at dem ikke fryser.
Når det er greit med kuldegrader, skal det mye til for at det blir for varmt for hunden. Derimot er det veldig fort gjort at hunden fryser.

Når hunden fryser vil det selvfølgelig bli et ubehag for hunden. Hunden vil spenne seg, noe som kan gi øm muskulatur.
For de eldre hundene kan det også gi økt stivhet i ledd eller rett og slett økt og unødvendig smerte.
Spesielt ved bruk av utstyr i snø eller snøklumper i pelsen i kulda kan forfrysningsskader også forekomme, noe som ofte krever mer intensiv veterinærbehandling.

Får hunden kjapp nedkjøling etter aktivitet, kan hunden få lengre rekonvalesenstid, bli mer støl, få høgere muskulær skaderisiko og som hos oss vil hunden også være mer utsatt for sykdom.
På motsatt side, hvis vi legger på et dekken etter aktivitet vil vi oppnå en senere nedkjøling av muskulaturen, som igjen gir:

  • Kjappere rekonvalesens
  • Mindre stølhet
  • Lavere skaderisiko
  • En mer fornøyd hund

Husk også dekken når hunden ligger i bilen!
Det tar litt tid før det blir behagelig temperatur i kupeen når vi skal ut og kjøre. Det tar enda lenger tid før varmen når bagasjerommet, hvor hunden oftest sitter. de fleste bur har også litt tette vegger, slik at det tar lenger tid før varmen når inn i selve buret.
En ting er temperaturen i bilen i seg selv – men husk også på at det blir kaldt på tepper/madrasser i buret.

Booking

Book time for behandling av ditt kjæledyr enkelt gjennom vår bookingportal.

Nettbutikk

Vi har mange forskjellige produkter i vår nettbutikk, enten du leter etter hjelpemidler eller leker til ditt kjæledyr så finner du det hos oss.

Åpningstider

Ta kontakt ved behov for akutt hjelp

utenfor ordinære åpningstider.

© Copyright 2022. Norskhundeterapi.no Levert av FERST Media