Våre behandlinger

Har du noen gang hatt behov for hjelp av fysioterapeut, massør, kiropraktor eller annen behandling selv? Sannsynligheten er relativt stor for at du en eller flere ganger i løpet av livet har hatt behov for hjelp med fysikalske plager, og sannsynligvis har du hatt nytte av behandlingene.

Slik er det også for hunden din. Uansett om den er en konkurransehund eller en typisk familehund, kan hunden din få stive og vonde muskler og ledd, slitasjer, forkalkninger, overbelastninger, sykdom eller skader. Mange hunder har også genetiske eller anatomiske utfordringer som gjør at de har plager i bevegelsesapparatet.

Hos Norsk Hundeterapi AS får hunden din blant annet hjelp med fysikalsk behandling og -undersøkelse, mobilisering/justering, laserterapi, massasje/stretching og rehabilitering

Med hjelpemidler som vanntredemølle, laser og vibrasjonsgulv, kan vi tilby et komplett fysio- og rehabiltieringstilbud for deg og din hund. 

Som kjent, viser gjerne hundene førstes symptomer på at noe ikke stemmer eller plager dem førstes når dem har veldig vondt.

Når hunden går med en skade eller plage i lange tider, kan problemene eskalere i omfang. Det kan blant annet føre andre belastningsskader, nedsatt ytelse og prestasjon, eller i verste være forløperen til varig, urettelig skade. 

Vi anbefaler derfor en rutinemessig sjekk av hundens bevegelsesapparat med jevne mellomrom, slik at unormaliteter blir fanget opp på et tidlig tidspunkt.

Hvor ofte hunden bør undersøkes kommer blant annet an på tidligere skader eller plager, rase og størrelse, alder og bruksområde. 

 

Senioren Klinge på 12 år er innom for massasje og laserbehandling før årets jaktsesong.

Norsk Hundeterapi tilbyr følgende – trykk på teksten for mer info om hvert felt:Fysikalsk undersøkelse og behandling, fysioterapiVanntredemølleLaserterapiMassasje og stretchingRehabiliteringVibrasjonsgulv/vibrasjonsplateIntstruksjon i trening på balanseball og annen styrke- og koordinasjonstreningKloklipp, vask og føn

Bestille time?

Du kan selv bestille tid i vårt onlie bookingsystem. Fordelen med onlige booking er at du selv finner tidspunkt som passer deg og din hund, og du kan også selv flytte timen dersom noe skulle komme i veien.