Norsk Hundeterapi AS

- med hunden din og deg i sentrum -

Norsk Hundeterapi AS ble etablert i 2019 av Marianne R. Grønvold.

I mange år har Line T. Østerhagen drevet klinikken til Nordisk Heste- og Hundeterapiskole, men fra sommeren 2019 har Line valgt å legge ned klinikkdriften og kun satse videre på utdanning og skole-drift.

Med stor hjelp og veiledning fra Line, fortsetter klinikkdriften videre, og tilbudet om en komplett rehabilitering består i distriktet.

Fra august 2019 drifter Marianne klinikken videre, og vil tilby de samme tjenestene som Line har tilbudt tidligere, foruten akupunktur og termografifotografering.

Marianne er utdannet rehabiliteringsterapeut ved ReDog i Sverige i samarbeid med Nordisk heste- og hundeterapiskole. Hun har i tillegg tatt kurs og utdanninger innen laserterapi, mobilisering og justering av ledd, treningslære, anatomi og fysiologi og er sertifisert balanseballinstruktør.

Vi kan blant annet tilby:– Undersøkelse og fysikalsk behandling/fysioterapi– Rehabilitering etter sykdom eller skade– Trening på vanntredemølle– Laserterapi– Massasje, mobilisering og justering– Vibrasjonsgulv– Hjelp med utstyrstilpasning

Bli bedre kjent med Marianne? Du kan lese mer her.

Bestille time?
Du kan selv booke tiden som passer deg eller flytte timer via vårt online bookingsystem. Du kan også bestille time ved å sende oss en epost til post@norskhundeterapi.no eller ring oss på tlf 40 20 50 10.